Monday, November 12, 2007

5 plane tickets Zagreb - Bruxelles - Zagreb to give away

U tijeku natječaj "Put u EU"

Povodom druge obljetnice otvaranja pregovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Put u EU“.
Natječaj je namijenjen državljanima Republike Hrvatske bez obzira na dob, a otvoren je od 1. listopada do 15. studenog 2007. Nagradna igra sastoji se od odgovora na pitanja o EU i pisanja eseja na temu "Što će EU donijeti mojoj obitelji?". Odgovori na pitanja i esej se šalju na hrvatskom, a prihvatit će se i materijali na engleskom jeziku.
Prijave s odgovorima na pitanja i radovima šalju se na adresu: EU info centar Trg žrtava fašizma 6, 10000 Zagreb ili elektronskom poštom na euinfocentar@euic.hr, s naznakom „Za nagradnu igru“.
Prva nagrada natječaja je putovanje u Bruxelles na Božićni sajam za pobjednika i članove njegove obitelji ili prijatelje (maksimalno pet osoba uključujući i pobjednika), druga je nagrada tečaj stranog (EU) jezika po izboru, dok treću nagradu predstavlja komplet tiskanih izdanja o EU i zemljama EU-a. Više informacija: http://delhrv.ec.europa.eu

Alora, who is coming to visit me? :)

No comments: